Supply Chain Management, Managementul lantului de aprovizionare-distributie, 29-30 octombrie, Bucuresti

Managementul Lantului de Aprovizionare-Distributie

Supply Chain Management (SCM) 

29-30 octombrie, Bucuresti

Termen de inscriere 21 octombrie 2019

 

FORMULAR DE INSCRIERE SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

 

INTREAGA PREZENTARE A CURSULUI SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

 

 

Curs interactiv, 70% reprezentând activitatea practică.

Cursul îşi propune să ofere participanţilor prezentarea elementelor introductive de logistică interorganizaţională, a conceptelor: parteneriatul interorganizaţional, managementul lanţului de distribuţie/aprovizionare.

modular-buildings-logistic-buildings-57874-3153519

Considerente Generale:

Fiindcă Supply Chain Management este ştiinţa de a vinde ce trebuie, când trebuie şi unde trebuie, cu un profit cât mai bun. Practica este la fel de veche ca şi comerţul în sine, dar tehnologiile informatice şi de comunicaţii au revoluţionat lanţurile de furnizare de astăzi, făcându-le mult mai puternice, rapide şi ieftine.           

Cursul se adreseaza:

 • – managerilor din aprovizionare, desfacere, marketing; managementul operational – marile procese de productie; departamente de logistica, depozitare, transport; departamente financiare
 • – cursul este util persoanelor care detin o functie de manager de logistica, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala. De asemenea, se adreseaza managerilor sau personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale de management decat aprovizionarea si distributia, dar care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in acest domeniu.

Obiectivele principale ale cursului:

 1. De a realiza o prezentare cat mai completa a diferitelor tipologii de sisteme de aprovizionare si distributie, precum si a modalitatilor de gestionare eficienta ale acestora.
 2. De a arata cum se poate extinde managementul lantului de distributie la intregul ciclu de viata al produsului si care sunt principalele avantaje ale unei astfel de abordari.
 3. De a evidentia necesitatea modificarii practicilor manageriale ca rezultat al schimbarilor introduse in sistemele de aprovizionare si distributie.
 4. De a explora tensiunile ce pot aparea intre integrarea sistemelor de distributie, pe de o parte si conditiile economice, sociale si de mediu, pe de alta parte.

Continutul Trainigului:

International-Logistic-Services

 1. Elemente introductive
 2. Logistică organizaţională şi pe lanţul de distribuţie
 3. Managementul valorii pe lanţul logistic
 4. Eficacitatea şi eficienţa lanţului logistic
 5. Managementul performanţei pe lanţul logistic
 6. Reproiectarea proceselor lanţului logistic – Modelul SCOR
 7. Colaborare în planificare, prognoză şi reaprovizionare
 8. Performanţa proceselor colaborative pe lanţul logistic

Evaluare si transfer in practica:

Noi punem mare accent pe feedback si activitati de evaluare a cursului pentru a ne asigura ca necesitatile participantilor sunt indeplinte si ca programul este astfel optimizat pentru a avea impact cat mai relevant la locul de munca. Participantii vor fi invitati sa dezvolte proiecte interne si planuri concrete despre cum sa integreze cele invatate in practica curenta. In faza de implementare ei pot conta pe suportul facilitatorilor si trainerilor nostri.

Logistic-Bild3-1024x804

Se asigură:

 1. sustinerea propriu-zisa a cursului. Cursul este centrat pe procesul de intelegere si invatare al fiecarui participant in parte.
 2. feed-back – atat in timpul, cat si la finalul cursului.
 3. evaluarea post-training a participantilor. In vederea observarii nivelului de retentie al informatiilor, cat si a capacitatii de punere in practica a acestora.
 4. diploma de participare.
 5. analiza necesitatilor si intereselor de training ale participantului dupa caz.

 

La finalul cursului, participantii vor fi capabili sa:

 1. Inteleaga sistematic lanţul logistic de aprovizionare/distribuţie;
 2. Inteleaga corect managementului colaborativ între organizaţiile implicate astfel încât toate părţile să câştige iar valoarea livrată să fie recunoscută de consumatorul final;
 3. Primeasca tehnici de măsurare a eficienţei şi eficacităţii lanţului logistic în două paliere: organizaţional şi întreg lanţul de organizaţii;
 4. Inteleaga practicile de management al proceselor de afaceri (BPM – Business Process Management) pe lanţ prin prezentarea modelului SCOR şi CPFR (Collaborative Planning, Forecasting and Replenishment);
 5. Inteleaga elementele si principiile care stau la baza proiectarii, implementarii si managementului unui sistem performant de aprovizionare si distributie.
 6. Inteleaga rolul esential al unui sistem eficace de aprovizionare si distributie in furnizarea valorii adaugate pentru grupurile interesate de activitatea organizatiei.
 7. Utilizeze o gama larga de tehnici calitative si cantitative pentru evaluarea si predictia performantelor unui sistem performant de aprovizionare si distributie.

 

Agenda zilnica- Programul este orientativ si poate suferi mici modificari in functie de grup si ritmul de parcurgere a temeticilor propuse.

Ziua 1 Ziua 2
Curs 9.00 – 13.00 9.00 – 13.00
Coffe Break 11.00 – 11.15 11.00 – 11.15
Pranz 13.00 – 14.00 13.00 – 14.00
Curs 14.00 – 17.00 14.00 – 17.00
Coffe Break 15.45 – 16.00 15.45 – 16.00

1207256_62805811

 

 

 

 

 • Date Organizatorice:
 • Data Trainingului: 29-30 octombrie 2019
 • Locatia: Bucuresti, Hotel Crystal Palace – www.cphotel.ro
 • Varianta 1 cost = 545 lei / ziua de training x 2 zile pret final si include:
  1. participarea la training
  2. mesele (2 x pranz) + coffee break-urile ( 4 )
  3. o carte adecvata tematicii cursului
  4. samsung-galaxy-tab-3premiu surpriza (stick usb sau card memorie sau smartwatch sau bratara fitness / etc)
  5. suportul de curs;
  6. diplomele de participare
 • sau
 • Varianta 2 cost = 1.390 lei pret final si include cele de mai sus la care se adauga o tableta. Modelul  Samsung Galaxy Tab 3  7.0″/ Lenovo A3300 7.0″ / Lenovo A3500 / Lenovo A7 / Utok / Allview Viva C701 / Myria 3G / Dell Streak / etc, functie de stocul de la data participarii. Toate avand minim de specificatii – 7.0’′ / 8 gb stocare / 1gb RAM

La cerere putem asigura si cazarea in locatia unde se deruleaza cursul la pretul de 65 euro/noapte incluzand si micul dejun.

 

 • Discount-uri:
  1. ID-10011742= 5 % la 2 participanti
  2. = 10% la 3 participanti
  3. = La 4 participanti se ofera 1 loc gratuit, al 5-lea; Aceasta promotie este activa in cazul in care cele 5 locuri sunt pentru acelasi curs sau in cazul in care acestea sunt inscrise cumulat, pe mai multe cursuri.
  • Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de participare de mai jos 
  • Acesta se va trimite pe fax sau email la adresa:
  • office@training-info.ro

 

TERMEN DE INSCRIERE
21 octombrie 2019

 

FORMULAR DE INSCRIERE SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

 

INTREAGA PREZENTARE A CURSULUI SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

 

Share